Wireframe

ConnectNed

Eén aanspreekpunt voor de beste laadoplossing

Wij zijn ConnectNed

Autoriteit op het gebied van energieoplossingen – and we’re here to stay!

De wereld schreeuwt om een snelle energietransitie, om pragmatische en duurzame oplossingen. ConnectNed denkt vooruit. Wij zien de kansen die de energietransitie teweegbrengt en creëren niet de laadoplossing die je vraagt, maar wij creëren de laadoplossing die je nodig hebt en past bij jouw persoonlijke situatie en behoeften. Van energieopwekking tot laden op de zaak, thuis of onderweg: bij ons ben je aan het juiste adres!

Vind de ConnectNed dealer bij jou in de buurt

We nemen je bij de hand en maken de ‘moeilijke dingen’ makkelijk. Onze ConnectNed-dealers denken in alle mogelijkheden en voordelen die de technologische innovaties van vandaag en morgen bieden. Denk hierbij aan eigen energieopwekking uit bijvoorbeeld: zonnepanelen, energieopslag in batterijen, het inrichten van een eigen energienetwerk (Smart Grid) en energiemanagement. In tegenstelling tot de snelle jongens die je na installatie van een laadpaal nooit meer ziet, komen wij al jarenlang over de vloer bij onze klanten. En dat blijven we doen.

Dankzij ons brede netwerk aan aangesloten erkende en gecertificeerde installateurs in elektrotechniek verspreid door heel Nederland, vind je altijd wel een ConnectNed-dealer bij jou in de buurt.

We bieden de service en het persoonlijke karakter van een lokale partner, gecombineerd met de dekking en kennis van een landelijke speler

  Met ons brede assortiment aan diensten ontzorgen en faciliteren wij jou volledig in de zoektocht naar jouw persoonlijke laadoplossing.  

Snel vinden wat je zoekt…

Neem contact met ons op

  Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Of verder met ons kennismaken?   

ConnectNed
Scroll naar boven