Zakelijk laden

Wij creëren niet de oplossing waar je om vraagt,
maar de oplossing die je nodig hebt

Jouw organisatie móet mee met de versnelde energietransitie. Of je nu in actie komt vanwege veranderende wetgeving, commerciële kansen, omdat je een duurzaam hart hebt of omdat je een goede werkgever bent: stilstaan is geen optie meer. Één van de beste manieren om bij te dragen aan de energietransitie is elektrisch rijden, maar zonder laadpalen en bijhorende oplossingen kom je niet ver.

ConnectNed is dé plek waar je terecht kan voor de gehele laadinrichting. Kortom: van energieopwekking tot -opslag en laden bij jouw medewerkers thuis, op de zaak én onderweg. Onze erkende regionale installateurs bieden jou de service die je nodig hebt, gecombineerd met de kennis en dekking van een landelijke speler.

Zakelijk laden, thuis en op kantoor

Of je nu een laadoplossing zoekt voor medewerkrs en gasten of voor het elektrificeren van je eigen bedrijfsauto’s, ConnectNed biedt een passende laadoplossing. Het is zeer voordelig om zowel zakelijk als privé elektrisch te rijden. Hoe zorg je ervoor dat je medewerkers zonder administratief gedoe elke dag met een volle accu thuis kunnen vertrekken? ConnectNed biedt een laadoplossing voor de medewerker thuis, waarbij de zakelijke kosten maandelijks automatisch en overzichtelijk in één verzamelfactuur worden verrekend met de werkgever. Bij ConnectNed is het eenvoudig om een laadpaal bij medewerkers thuis te installeren en hen te voorzien van een laadpas. Als werkgever kan het gebruik van lader en laadpas eenvoudig worden beheerd in de Mijn ConnectNed portal. Wil je meer weten?

We bieden de service en het persoonlijke karakter van een lokale partner, gecombineerd met de dekking en kennis van een landelijke speler

  Met ons brede assortiment aan diensten ontzorgen en faciliteren wij jou volledig in de zoektocht naar jouw persoonlijke laadoplossing.  

Snel vinden wat je zoekt…

Meer weten of een offerte opvragen?

ConnectNed
Scroll naar boven