Laadpaal thuis

Privé laden of zakelijk laden aan huis,
binnen handbereik

ConnectNed installeert ook laadpalen aan huis. Of dit nu een zakelijke laadpaal is voor een werknemer
of een laadpaal voor privégebruik: onze ConnectNed-dealer draait er zijn hand niet voor om.

Laadpaal voor particulieren

Bij ConnectNed begrijpen we dat elke klant unieke behoeften heeft als het gaat om het installeren van een laadpaal. Daarnaast is elk situatie ook anders. Heb jij bijvoorbeeld al zonnepanelen? Hoe ziet jouw aansluiting eruit? Heb je een eigen oprit? Diverse factoren die ervoor zorgen dat maatwerk vereist is.

We vinden het belangrijk om jou goed te kunnen helpen. Daarom bieden we een gestroomlijnd proces en een duidelijk stappenplan om ervoor te zorgen dat je de juiste oplossing krijgt die aansluit op jouw specifieke situatie.

Stap 1

Advies en offerte op maat: Neem contact op met de ConnectNed Dealer uit jouw regio en ontvang deskundig advies over de beste oplossing voor jouw woning. We stellen een offerte op maat op met alle benodigde informatie en kosten. 

Stap 2

Installatie door erkende dealers: ConnectNed heeft een landelijk netwerk van erkende en gecertificeerde elektrotechnische installateurs. Onze dealers, met een sterke basis in de regio, zorgen voor de installatie van de laadpalen op jouw locatie.

Stap 3

Activatie van laadbeheer en laadpas: Na de installatie zorgen onze dealers voor de activatie van het laadbeheer en jouw laadpas. Via de Mijn ConnectNed portal en handige App houd je inzicht op jouw laadverbruik.

Zakelijk laden, maar dan thuis

Het is zeer voordelig om zowel zakelijk als privé elektrisch te rijden. Hoe zorg je ervoor dat je medewerkers zonder administratief gedoe elke dag met een volle accu thuis kunnen vertrekken? ConnectNed biedt een laadoplossing voor de medewerker thuis, waarbij de zakelijke kosten maandelijks automatisch en overzichtelijk in één verzamelfactuur worden verrekend met de werkgever. Bij ConnectNed is het eenvoudig om een laadpaal bij medewerkers thuis te installeren en hen te voorzien van een laadpas. Als werkgever kan het gebruik en de tarieven van lader en de en laadpas eenvoudig worden beheerd in de ConnectNed portal. Wil je meer weten?

Abonnementen

ConnectNed biedt voor de laadpaal thuis 3 type abonnementen:

Het Basis abonnement biedt de particuliere rijder de gewenste extra zekerheid van 24/7 ondersteuning op afstand, software updates en monitoring technische werking lader.

Het Plus abonnement biedt de particulier naast de services van het basis abonnement ook het gemak van energieverrekening met de VvE of werkgever. Het Plus abonnement is altijd in combinatie met de ConnectNed laadpas abonnement. Een voordelige combinatie omdat er geen roamingkosten worden gerekend.

Het Max abonnement biedt naast alle voordelen van het Plus abonnement ook de mogelijkheid om te laden met laadpassen van andere aanbieders. ConnectNed verzorgt de autorisatie en de energieverrekening met deze aanbieders.

Basis

Particulier

24/7 Helpdesk
Monitoring technische werking lader
Software updates
Toegangsbeheer laadpassen

Lader met één aansluiting

€ 4,00 incl. btw

Lader met twee aansluitingen

€ 7,00 incl. btw

Prijs per lader, per maand

Plus

Zakelijk + VvE bewoner

24/7 Helpdesk
Monitoring technische werking lader
Software updates
Toegangsbeheer laadpassen
Automatische facturatie en verrekening energiekosten

Lader met één aansluiting

€ 5,00 incl. btw

Lader met twee aansluitingen

€ 8,00 incl. btw

Prijs per lader, per maand

Max

+ Gastgebruik

24/7 Helpdesk
Monitoring technische werking lader
Software updates
Automatische facturatie en verrekening energiekosten
Toegangsbeheer laadpassen
Gastgebruik (roaming)
Instellen eigen tarieven voor gasten

Lader met één aansluiting

€ 7,00 incl. btw

Lader met twee aansluitingen

€ 12,00 incl. btw

Prijs per lader, per maand

Bekijk hier onze leveringsvoorwaarden.

Slim laden

Bij ConnectNed streven we naar slim laden, waarbij we gebruikmaken van loadbalancing en smart grid-technologie. Dit stelt ons in staat om het beschikbare vermogen optimaal te verdelen over de apparaten in huis, zodat het energienetwerk niet overbelast raakt. Daarnaast kunnen we met onze geavanceerde systemen en software het laden efficiënt reguleren en de laadsnelheid aanpassen op basis van de beschikbare capaciteit en tarieven. Zo ben je verzekerd van een betrouwbare en geoptimaliseerde laadervaring.

Waar ben jij naar op zoek?

Neem contact met ons op

  Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Of verder met ons kennismaken?   

ConnectNed
Scroll naar boven