Voordelen ConnectNed

Wij zijn ConnectNed

Autoriteit op het gebied van energieoplossingen – and we’re here to stay!

De wereld schreeuwt om een snelle energietransitie, om pragmatische en duurzame oplossingen. Bij ConnectNed denken we vooruit. Wij zien de kansen die de energietransitie teweegbrengt en creëren niet de laadoplossing die je vraagt, maar wij creëren de laadoplossing die je nodig hebt en past bij jouw persoonlijke situatie en behoeften. Van energieopwekking tot laden op de zaak, thuis of onderweg: bij ons ben je aan het juiste adres! Waarom? Dat leggen we je graag uit!

Compleet en geïntegreerd aanbod

We hebben de specialisten in huis op het gebied van elektrisch laden en bieden een breed scala aan oplossingen, waaronder laadinfrastructuur, energieopwekking, energieopslag, energiemanagement en smart grid-technologie. Dit betekent dat je alles wat je nodig hebt voor jouw laadinfrastructuur op één plek kunt vinden en dat alles naadloos op elkaar aansluit. Je wordt dus nooit van het kastje naar de muur gestuurd. Door slim gebruik te maken van technologie bespaar jij ook nog eens veel geld.

Lokaal én landelijk

We bieden de service en het persoonlijke karakter van een lokale partner, gecombineerd met de dekking en kennis van een landelijke speler. We zijn een samenwerkingsverband van circa 35 erkende en gecertificeerde elektrotechnische installateurs met gezamenlijk een berg aan ervaring en vakmanschap. De dealers kennen hun regio en spreken letterlijk en figuurlijk dezelfde taal. Daarnaast werken we sneller, efficiënter en kosten-effectiever door onze landelijke dekking.

Niet de oplossing die je zoekt, maar de oplossing die je nodig hebt

We begrijpen dat elke klant unieke behoeften heeft en dat niet alles op dag één kan worden gerealiseerd. Daarom denken we met je mee en maken een plan waarin de te realiseren oplossingen mee kunnen groeien met jouw organisatie en je bent voorbereid op een duurzame toekomst. Onze erkende dealers staan klaar om je te adviseren en te begeleiden bij het maken van de beste keuzes.

Gebruiksgemak

Naast dat onze installateurs jou moeiteloos op weg helpen en de ConnectNed laadpas jou door heel Europa van laadgemak voorziet, nemen we ook graag de administratieve taken uit handen. Zowel voor werkgevers als werknemers. We regelen de rekeningen, offertes en facturatie, zodat jij je kunt richten op andere belangrijke zaken. Daarnaast bieden we gebruiksvriendelijke systemen, zoals de Mijn ConnectNed portal, waarmee je eenvoudig jouw laadinfrastructuur kunt beheren en inzicht kunt krijgen in de laadgegevens en kosten. Onverhoopt last van een storing? Onze klantenservice is 24/7 bereikbaar.

Kortom, ConnectNed biedt een compleet en geïntegreerd aanbod van hoogwaardige, maatwerkoplossingen, met de nadruk op kwaliteit, gebruiksgemak en duurzaamheid. Neem contact op met een ConnectNed dealer bij jou in de buurt en ontdek hoe we jou kunnen helpen bij het realiseren van een efficiënte en duurzame laadinfrastructuur.

Neem contact met ons op

  Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Of verder met ons kennismaken?   

ConnectNed
Scroll naar boven