Over ConnectNed

ConnectNed is een volledig zelfstandige organisatie. Het bedrijf is opgericht door en eigendom van een coöperatie van erkende en zelfstandige installatiebedrijven. Deze werken samen onder de naam ElektroNed . 

Wij hebben een missie. ConnectNed wil actief bijdragen aan de energietransitie van bedrijven, organisaties en particulieren. Ofwel van iedereen die actief stappen wil zetten en gelooft in samenwerken. Gaat het om elektrisch rijden en laden? Dan doen we dat door complete, schaalbare, slimme en betaalbare laadoplossingen en -diensten aan te bieden. Voor thuis, op de zaak en onderweg. We kijken daarbij niet alleen naar de initiële investering, maar ook naar de gebruikskosten van de lader en de abonnementen. Daarnaast onderzoeken we of de elektrische installatie waar we de laders op aansluiten, aanpassing of uitbreiding behoeft.

We willen onze missie waarmaken. ConnectNed neemt daarom de regie in eigen hand. We zijn duurzame strategische samenwerkingen aangegaan met zorgvuldig geselecteerde (A-)dienstverleners en leveranciers. Zij behoren tot de beste in hun vakgebied. Samen gaan we het DOEN.

Altijd een verkooppunt in de buurt

ConnectNed is een landelijk netwerk van specialisten in elektrisch laden. Allemaal erkende en gecertificeerde elektrotechnische installateurs met een sterke de basis in de regio. Na een advies-op-maat verzorgen zij zelf de installatie van de laders en de activatie van het laadbeheer en de laadpassen. 

We brengen je graag in contact met een van onze dealers

Direct Contact
ConnectNed