ElektroNed

ConnectNed is opgericht door en eigendom van een coöperatie van erkende en zelfstandige installatiebedrijven. Deze werken samen onder de naam ElektroNed. ConnectNed is een prachtvoorbeeld van het constructieve en toekomstgerichte samenwerken van ElektroNed.

ElektroNed bestaat uit circa 35 zelfstandige en proactieve installatiebedrijven (elektrotechnische en totaalinstallateurs). Deze bedrijven weten dat je veel maar niet alles alleen kunt. Als het bijvoorbeeld gaat om specialismen, capaciteit, duurzaamheid, kennis(ontwikkeling), co-creatie, inkoopafspraken of sales- en innovatiekracht, kiezen ElektroNed-bedrijven voor constructief samenwerken. En dat betaalt zich uit.

ElektroNed is ook een open netwerkorganisatie. Samen met voorkeursleveranciers en innovatieve marktpartijen werkt ElektroNed voortdurend aan nieuwe concepten. En loopt daarmee voorop in de markt. ElektroNed weet wat er speelt en biedt klanten continu vernieuwende, duurzame installatie oplossingen. We communiceren bij ElektroNed proactief en treden nadrukkelijk als kennisleider naar buiten. Co-creatie en samen duurzaam innoveren staan voorop. ElektroNed is vanzelfsprekend, als eerste samenwerkingsverband, ook branchepartner van Techniek Nederland.

Dankzij ElektroNed als sterke basis zijn wij in staat om hoogwaardige diensten en oplossingen te leveren aan onze klanten op het gebied van elektrisch laden.

We bundelen onze expertise en middelen om innovatieve oplossingen te bieden en bij te dragen aan de ontwikkeling en vooruitgang van de elektrische laadindustrie.

Neem contact met ons op

  Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Of verder met ons kennismaken?   

ConnectNed
Scroll naar boven