Thuis laden – energie

We leveren niet alleen de laadpaal waar je om vraagt, maar juist de complete energieoplossing die je nodig hebt

Het belang van duurzaamheid neemt steeds meer toe in onze maatschappij. Het wordt belangrijker om groene stroom op te wekken en/of op te slaan. Wij geloven dat het waardevol is om verder te kijken dan laadoplossingen. Wij beheren de gehele keten: van energieopwekking tot energieopslag, van advies tot installatie, van laadpaal tot laadpas en van overzichtelijke facturen tot service en onderhoud. Zo maak jij eenvoudig duurzame sprongen én ben je ook nog eens voordeliger uit.

Energieopwekking

Bij ConnectNed streven we naar duurzaamheid en bieden we jou de mogelijkheid om zelf groene energie op te wekken. Met onze opties in energieopwekking, zoals zonnepanelen, kun je jouw laadpalen voorzien van duurzame stroom. Hiermee draag je niet alleen bij aan schonere mobiliteit, maar ook aan een betere toekomst voor onze planeet.

Energieopslag

Naast energieopwekking bieden we bij ConnectNed ook oplossingen voor energieopslag. Met onze geavanceerde batterijsystemen kun je overtollige energie opslaan en later gebruiken wanneer dat nodig is. Overtollige energie wordt zo niet verspild en dit is ook nog eens goed voor jouw portemonnee.

Energiemanagement

Met ons geavanceerde energiemanagementsysteem houd je volledige controle over jouw energiestromen. Je kunt het energieverbruik nauwlettend monitoren, laadsnelheden aanpassen en prioriteit geven aan specifieke apparaten. Zo kun je de beschikbare energie optimaal verdelen en het laadproces naadloos laten verlopen.

Ontdek de kracht van energieopwekking, energieopslag, energiemanagement met ConnectNed. Neem contact op met een dealer bij jou in de buurt en wij helpen je graag verder bij het vinden van de juiste oplossingen die perfect aansluiten op jouw specifieke behoeften.

Waar ben jij naar op zoek?

Neem contact met ons op

  Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Of verder met ons kennismaken?   

ConnectNed
Scroll naar boven