Energie

Wij leveren niet alleen de laadpaal waar je om vraagt, maar juist de complete energieoplossing die je nodig hebt

We kennen veel uitdagingen op het gebied van duurzaamheid. Daarnaast staat het elektriciteitsnetwerk in Nederland onder grote druk. Dit resulteert in langdurige wachttijden van soms meer dan 80 weken voor zowel nieuwe aansluitingen als het vergroten van bestaande aansluitingen. Het wordt dan ook steeds belangrijker om zelfvoorzienend stroom op te wekken en/of op te slaan. Zo kan het plaatsen van een batterij voorkomen dat er een verzwaring van de netaansluiting nodig is. Wij geloven erin dat het waardevol is om verder te kijken dan alleen jouw laadoplossing. Wij beheren de gehele keten: van energieopwekking tot energieopslag, van advies tot installatie, van laadpaal tot laadpas en van overzichtelijke facturen tot service en onderhoud.

Energieopwekking

Bij ConnectNed streven we naar duurzaamheid en bieden we jou de mogelijkheid om zelf groene energie op te wekken. Met onze opties in energieopwekking, zoals zonnepanelen en windturbines, kun je jouw laadpalen voorzien van duurzame stroom. Hiermee draag je niet alleen bij aan schonere mobiliteit, maar ook aan een betere toekomst voor onze planeet.

Energieopslag

Naast energieopwekking bieden we bij ConnectNed ook oplossingen voor energieopslag. Met onze geavanceerde batterijsystemen kun je overtollige energie opslaan en later gebruiken wanneer dat nodig is. Overtollige energie wordt zo niet verspild en dit is ook nog eens goed voor jouw portemonnee.

Energiemanagement

Met ons geavanceerde energiemanagementsysteem houd je volledige controle over jouw energiestromen. Je kunt het energieverbruik nauwlettend monitoren, laadsnelheden aanpassen en prioriteit geven aan specifieke laadpalen of apparaten. Zo kun je de beschikbare energie optimaal verdelen en de laadprocessen naadloos laten verlopen.

Smart grid

ConnectNed maakt gebruik van smart grid-technologie om een betrouwbare laadervaring te bieden. Met load balancing-technieken optimaliseren we het energieverbruik van de laadpalen, zodat het energienetwerk niet overbelast raakt. Onze slimme systemen passen de laadsnelheid aan op basis van de beschikbare capaciteit en tarieven, waardoor je altijd efficiënt kunt laden.

Ontdek zelf de kracht en mogelijkheden

Ontdek de kracht van energieopwekking, energieopslag, energiemanagement en smart grid met ConnectNed. Neem contact op met een dealer bij jou in de buurt en wij helpen je graag verder bij het vinden van de juiste oplossingen die perfect aansluiten op jouw specifieke behoeften.

Meer weten of een offerte opvragen?

ConnectNed
Scroll naar boven