ElektroNed

ConnectNed is opgericht door en eigendom van een coöperatie van erkende en zelfstandige installatiebedrijven. Deze werken samen onder de naam

ElektroNed. ConnectNed is een prachtvoorbeeld van het constructieve en toekomstgerichte samenwerken van ElektroNed.

ElektroNed bestaat uit circa 40 zelfstandige en proactieve installatiebedrijven (elektrotechnische en totaalinstallateurs). Deze bedrijven weten dat je veel maar niet alles alleen kunt. Als het bijvoorbeeld gaat om specialismen, capaciteit, duurzaamheid, kennis(ontwikkeling), co-creatie, inkoopafspraken of sales- en innovatiekracht, kiezen ElektroNed-bedrijven voor constructief samenwerken. En dat betaalt zich uit.

ElektroNed is ook een open netwerkorganisatie. Samen met voorkeursleveranciers en innovatieve marktpartijen werkt ElektroNed voortdurend aan nieuwe concepten. En loopt daarmee voorop in de markt. ElektroNed weet wat er speelt en biedt klanten continu vernieuwende, duurzame installatieoplossingen. ElektroNed communiceert proactief en treedt nadrukkelijk als kennisleider naar buiten. Co-creatie en samen duurzaam innoveren staan voorop. ElektroNed is vanzelfsprekend, als eerste samenwerkingsverband, ook branchepartner van Techniek Nederland.

Direct Contact
ConnectNed