Waarom ConnectNed

ConnectNed adviseert, installeert, operationaliseert en onderhoudt systemen voor elektrisch vervoer, energieopwekking (PV), energieopslag en smart grids (energienetwerken). Daarnaast biedt zij onder de naam ‘Connect’ meerdere abonnementen aan voor laadbeheer en laden met een pas of sleutelhanger (en smartphone-app) voor zowel bedrijven als particulieren, passend bij iedere situatie.

ConnectNed. Eén aanspreekpunt voor de beste laadoplossing.

De gecertificeerde ConnectNed-partners opereren als een landelijk dealernetwerk met een sterke positie in de regio waar zij gevestigd zijn. Zij worden daarbij ondersteund door een centrale organisatie die de regie voert  en eindverantwoordelijk is voor alle geleverde diensten (abonnementen) aan laadpaal en ev-rijders. Dat geldt ondermeer voor de eigen servicedienst die 24/7 storingen verhelpt, deels op afstand en indien nodig op locatie.

ConnectNed is tevens het aanspreekpunt voor landelijke klanten, die meerdere locaties van laadoplossingen willen voorzien. Dat kunnen bedrijven zijn met eigen voorzieningen, gemeenten, parkeerbedrijven en laad(tank)stations.

Ons doel is klanten te ontzorgen in hun behoefte hun wagenpark duurzaam in te zetten en mobiel te houden tijdens de uitvoering van hun operationele werkzaamheden

Direct Contact
ConnectNed