ConnectNed is een feit!

Vanaf nu is er een aanspreekpunt dat je de beste laadoplossing voor elektrisch rijden biedt: advies, installatie en dagelijks gebruik. ConnectNed is opgericht door ElektroNed, het innovatieve en ambitieuze samenwerkingsverband van middelgrote technische installateurs.

Adriaan van der Neut (Bestuursvoorzitter ElektroNed – links), Doekle Terpstra (Voorzitter Techniek Nederland – midden) en Ton de Win (Directeur ElektroNed – rechts) kwamen bij elkaar om samen de aftrap van ConnectNed te vieren.

Doekle: “Dit is een initiatief voor installateurs dóór installateurs, waarbij een betere marktpositionering voorop staat. Dat kunnen we als Techniek Nederland alleen maar toejuichen. Door deze opzet neemt de installateur de verantwoordelijkheid voor de gehele leverketen (in plaats van een rol als onderaannemer), houdt daardoor een direct contact met de klant en realiseert zodoende een terugkerend verdienmodel.”

Adriaan: “De uitdagingen liggen niet eens zozeer bij het plaatsen van laadpalen, maar bij de aanpassingen aan de elektrische infrastructuur. Laat dát nu bij uitstek het terrein van de installatiebranche zijn!”

Volg ConnectNed op LinkedIn.

#elektrischrijden #energiemanagement #duurzaamheid #smartgrids #installatiebranche #techniek #demakersvanmorgen

ConnectNed
Scroll naar boven